Jag körde en hoppträning innan lägerstarten på fredagen (som förövrigt gick superbra!) och sedan var det dags för restaurangmiddag med gänget. Det var roligt att ses igen! Vi gjorde inget mer speciellt den dagen,  förutom att kika på TV och sova.
På lördagen startade vi hårt med sprinttester. Stående 30 och flygande 30 var det som gällde. Jag hade bara kört med manuell tidtagning på dessa tidigare så det är lite svårt att jämföra, men om vi räknar med att den förra tiden stämde så blev det i alla fall ett pers! :) Fick även göra ett Bodpod test, ett test där man sitter i en äggformad maskin som mäter ens kroppsvolym och hur många procent fett man har. Var lite nervös innan men tycker att det gick jättebra, jag hade i alla fall en fettprocent som var vanlig hos elitidrottare. Lättad! ;)
Efter lunch blev det en föreläsning och en del information från förbundskaptenen innan nästa pass - spenst och uthållighetstester. Här gick det också ganska bra. Som uthållighet körde vi två 150-meterslopp i maxfart med 3 minuters vila och i det första loppet kändes det riktigt, riktigt bra. Jag sprang som aldrig förr men det gjorde också att syran kom rätt fort i andra loppet. Vet att jag gjorde mitt bästa i alla fall för jag hade mjölksyra i en kvart efteråt och träningsvärk i baksidorna dagen efter!
På söndagen hade vi maxstyrka. Det kändes riktigt bra i övningarna där man använde sin kroppsvikt (till exempel chins och brutalbänk) där jag kände att jag hade ett bra tryck. Hade lite svårare med skivstångsövningarna då jag inte maxat på det sättet förut. Det handlar ju om mycket teknik. Men jag tycker att jag kämpade på bra och har nu något att slå till nästa gång - en stor motivation i träningen.
Har haft en jättebra helg och ser fram emot nästa testhelg när det är dags att slå sig själv....