Det var en blandning av landslagsaktiva och några nya ansikten som kom, vilket ju alltid är roligt!

På fredagen samlades vi och åt men själva träningen började på lördagen med ett litet styrkepass med Jeffrey (som tog silver i kulstötning i London). Det blev lite kulkast bakåt & framåt och lite medicinboll. Roligt med lite nyta övningar!

Efter lunch hade vi en föreläsning i idrottspsykologi innan dagens andra pass som var lite mer grenspecifikt - längd för min del. Gjorde ett helt okej pass faktiskt och efter det avslutades kvällen med middag samt ett litet möte om handikappfriidrotten i Sverige och internationellt och även om landslaget, vilket var bra fastän jag visste det mesta redan.

Idag började vi morgonen med en kort föreläsning om träningslära innan träningen som var sprint. Vi avslutade även med "flowing", en träningsform där man ställer armbågar och knän/fötter och händer på små plattor som glider på en matta. På så sätt kan man göra en massa olika övningar med sin egen kroppsvikt. Det var hur jobbigt som helst men verkligen jätteroligt! En riktigt smart uppfinning tycker jag!

Vill tacka alla för en superhärlig helg och hoppas att vi ses snart igen.

Verksamhetsplanen för 2013 ska komma ut inom kort så då vet jag på ett ungefär vilka tävlingar och läger jag kommer att åka på nästa år. Väntar med spänning!