Skol-SM 2013

Såhär gick det på SM ...

Började med en 200ing som faktiskt gick bra. Var galet nervös innan men jag tog mig runt och är väldigt stolt över det... Blev faktiskt mitt pers med 7 tiondelar vilket också är ett svenskt rekord så det måste jag väl vara nöjd med!

Sedan var det dags för längd och här vet jag inte riktigt vad jag tycker. Hade bra kraft i de första två hoppen och gjorde ett övertramp som tyvärr (som vanligt i längdhopp) var riktigt, riktigt bra. Sedan var det som om krutet tog slut (var rejält trött efter 200ingen kan jag säga) och slutresultatet blev 3.92. I och för sig det bästa resultatet i en säsongsstart någonsin, men i alla fall. Kände ju återigen att jag hade mer att ge.

När det var dags för 60 hade klockan blivit rätt sent och jag var stentrött både fysiskt och psykiskt. Trots det sprang jag ganska bra. Det enda som felade var starten där jag limmade rejält i blocken och därmed inte mäktade med att gå under mitt pers från förra året. En rätt usel tid fick jag med mig men ändå en ganska bra känsla.

Allt som allt så måste jag säga att min insats var godkänd. Jag är inte van vid att tävla å sent och heller inte vid att tävla i tre grenar. Är nu riktigt taggad för inomhussäsong!

Fick i alla fall åka hem med tre guldmedaljer, en pokal för kvällens bästa prestation och en silversköld från idrottsgymnasiet för mitt svenska rekord, inte illa!  Bilder kommer som vanligt upp i bildgalleriet :)